Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Popuštanje mjera

Dječji vrtići otvorili su svoja vrata, roditelji dovode djecu uz nova pravila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Djeca su u ponedjeljak ujutro krenula u vrtiće. Roditelje su dočekala ponešto drugačija pravila.

Djecu su mogli dopratiti samo do ulaza, gdje ih je dočekala odgajateljica. Morali su donijeti rezervnu odjeću za cijeli tjedan i predati izjave da nitko od njih ili djece nema simptome COVID-a.

Pročitajte i ovo Vrtić, ilustracija ispituju se kontakti Pozitivna odgojiteljica: Zatvoren još jedan vrtić zbog koronavirusa Slika nije dostupna otkrila kad će podnijeti ostavku Divjak se žestoko obrušila na Zagreb: ''Da se pitalo njih, računali bismo na grah''. Pogledajte kako je odgovorila hoće li se učlaniti u HDZ

U brojne škole i vrtiće stiglo je manje djece nego što je najavljeno. "Bilo je najavljeno da će doći danas 83-oje djece, došlo ih je oko 28", kazala je ravnateljica vrtića Nataša Slamić.

"Sad smo počeli raditi, nismo imali drugog izbora. Nema tko ni čuvati djecu, djeca moraju...", kazao je Zagrepčanin Bedri i priznao da ga je "malo strah".

"Malo je djece prijavljeno i to se može izvoditi. Ja ne znam kako će biti s tim uputama kad se poveća broj djece", kazala je odgojiteljica u vrtiću Veronika Knežić

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene