Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tužne scene

Beogradska Štark arena opet postaje COVID bolnica: "Već poslijepodne ćemo moći primiti prve pacijente"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbija se bori sa sve većim brojem zaraženih koronavirusom. Vojnici su jutros dezinficirali beogradsku arenu i u nju postavljali krevete.

"Grad Beograd upravo je završio dezinfekciju i postavljanje za privremenu COVID bolnicu u Štark areni. Vojska je upravo počela s unošenjem opreme i kreveta. Bolnica će biti spremna do podneva. Nadam se da, kao i prošlog puta, ova bolnica neće imati pacijente", napisao je na Facebooku zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, prenosi Blic.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog pooštravanja mjera Prosvjedi u Beogradu i Novom Sadu: U srijedu ozlijeđene najmanje 42 osobe, uhićeni deseci prosvjednika Slika nije dostupna Na Twitteru Kosor oštro odgovorila srpskom predsjedniku: "Zločinac mu je organizirao skupove. Vučić s pušketinom iznad Sarajeva, forever"

Gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić za RTS je izjavio da će poljska bolnica već poslijepodne moći primiti prve pacijente.

Srbija se već tjednima bori s porastom broja novooboljelih. Jučer  je potvrđeno 302 novozaraženih i petero umrlih od koronavirusa. Od početka epidemije 6. ožujka u Srbiji je registrirano 16.131 inficiranih i 311 umrlih. Postotak smrtnosti je 1,93 posto.

Izvanredno stanje proglašeno je u Beogradu i još devet gradova, a najteže stanje i dalje je u Novom Pazaru i Tutinu na Sandžaku.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene