Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio u Zadru

Stigli nalazi za premijera: Andrej Plenković negativan je na koronavirus

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Ureda predsjednika Vlade poručili su kako je Andrej Plenković negativan na koronavirus.

"Slijedom kratkog boravka na Adria Tour u Zadru u subotu, iako nije bio u kontaktu sa zaraženim tenisačima niti u bliskom kontaktu s drugim tenisačima, predsjednik Vlade Andrej Plenković, s obzirom na odgovornu dužnost koju obnaša, obavio je danas testiranje na prisutnost koronavirusa. Nalaz je negativan", objavili su iz Ureda predsjednika Vlade. 

Pročitajte i ovo Andrej Plenković za CNN - 1 O turističkoj sezoni Premijer Plenković optimistično za CNN: "Budemo li na 60, 70 posto rezultata iz 2019. bit će vrlo dobro" Slika nije dostupna Nakon razgovora s tamošnjim kolegama Plenković pokazao solidarnost prema Češkoj i Slovačkoj: "Izrazio sam spremnost da zbrinemo po desetak njihovih COVID pacijenata"

Dio igrača Adria Toura i uži tim koji prati igrače, njih 22, sinoć su u zadarskom HZJZ testirani na Covid-19, nakon saznanja da je bugarski tenisač Grigor Dimitrov pozitivan.

Uz Ćorića koji je igrao protiv Dimitrova, pozitivan je Marco Panichi, kondicijski trener Novaka Đokovića i Christian Groh, trener Grigora Dimitrova, dodaju organizatori.

Šef zadarskog stožera Šime Vicković objavio je kako je danas stiglo još 26 nalazate da su svi negativni. Večeras se očekuju rezultati još 30 testova.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene