Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednji dan kampanje

Milanović i Plenković sudjelovali u sučeljavanju Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović i Andrej Plenković stigli su na poziv Nove TV na sučeljavanje posljednjeg dana predizborne kampanje pred naneizvjesnije izbore, koji se održavaju u nedjelju, 11.9.2016. godine.

'Zoran Milanović i Andrej Plenković prošli su 1000 kilometara i tražili glas za svoju opciju. Ovo posljednje sučeljavanje iskoristit će da dodatno motiviraju svoje birače, ali i da pokušaju pridobiti neodlučne u svoj tabor. Tko će biti hrvatski premijer odlučit će birači u nedjelju, možda i temeljem dojma u večerašnjem sučeljavanju', rekao je uoči sučeljavanja Mislav Bago. Nakon što je Nova TV uputila pozive Zoranu Milanoviću i Andreju Plenkoviću za sučeljavanje programa u petak 9. rujna, Zoran Milanović objavio je jutros da dolazi. Oko 16 sati svoj je dolazak na sučeljavanje u 20h na Novoj TV  potvrdio je i Andrej Plenković.

'Izađi i bori se! - poziva Nova TV. Može! Pa to je moj slogan! Dolazim večeras na debatu u 20 sati na Novoj TV', napisao je jutros Milanović na Facebooku.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Nova objava Milanović se oglasio videoporukom, istaknuo dva problema: "Tome se mora stati na kraj" Andrej Plenković Biografija predsjednika HDZ-a Tko je Andrej Plenković? Oborio je rekord Ive Sanadera i promijenio 30 ministara, a fotelja mu se trese zbog jednog čovjeka

Andrej Plenković, šef HDZ-a, kojeg su novinari na sajmu u Gudovcu pitali hoće li se odazvati na sučeljavanje na Novoj TV, nakon što je šef Narodne koalicije Zoran Milanović (SDP) putem Facebooka poručio da će doći na debatu, nije dao konkretan odgovor.

Plenković je samo poručio da će odluku donijeti nakon sastanka u stranci u petak poslijepodne.

"S obzirom da gospodin Milanović dugo očito razmišlja, hoće li ili neće, bi ili nebi, mi ćemo danas tijekom dana, s obzirom da smo imali već jedan drugi program, kad dođemo u Zagreb, u stranku, vidjeti kakve su nam obaveze i nakon toga ćemo kontaktirati vašu kuću (Novu TV)", rekao je Plenković reporterki Dnevnika Nove TV Ivanki Čuljak.

Na ponovljeni upit, uz obrazloženje da je debata ipak tek večeras, Plenković rekao ništa novo, već samo poručio: "Odgovorio sam vam".

Nešto prije 16 sati potvrdio je svoj dolazač na večerašnje sučeljavanje koje će na Novoj TV početi u 20 sati.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene