Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Treća sreća

Milanović se s Renesansnog festivala u Koprivnici pohvalio pogotkom "u sridu", promatrači mu sugerirali da gađa "malo više ulijevo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidat Zoran Milanović obišao je lokaciju stare gradske utvrde u Koprivnici na kojoj se održava 14. Renesansni festival. Okušao se u gađanju mete, a sa svojim se uspjehom pohvalio na službenoj Facebook stranici.

"Pun pogodak! Danas na Renesansnom festivalu u Koprivnici, a bit će i na izborima!", napisao je Milanović na Facebooku. U sridu je pogodio iz trećeg pokušaja, nakon što su mu sugerirali da metu gađa malo više lijevo.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović čeka se most? Milanović već ima podršku 57 zastupnika? "Pitali su nas želimo li razgovarati" Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu"

Prisjetio se i kako je prije tri godine pogodio metu, ali lukom i strijelom.

"Neka bude "u sridu" i na izborima!" "U sridu, ali blagi zaokret ulijevo!", samo su neki od brojnih komentara na Milanovićevu objavu.

Milanović se u Koprivnici, u izjavi medijima osvrnuo i na svoj izborni stožer rekavši kako koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić, kojega je posjetio, neće biti u njegovu izbornom stožeru.

"U mom stožeru smo Orsat Miljenić, ja i još nekoliko ljudi. Stožer ne može biti veći, ne stoga što nemamo novca, nego zato što za tim nema potrebe", izjavio je Milanović novinarima.

Na pitanje, zašto, kao dvoje njegovih protukandidata, danas nije posjetio Gračane gdje je održan posljednji ispraćaj 294 osobe ubijene na samome kraju Drugoga svjetskog rata Milanović je odgovorio protupitanjem.

"Zar se opet vraćamo u 45.? Hajmo probati malo pobjeći od tamo. Sad bih se vjerojatno trebao pokoškati s ovo dvoje HDZ-ovih kandidata, ali neću". izjavio je i dodao da je i Škoro HDZ-ov kandidat. (MT/Hina)


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene