Obavijesti Video Pretražite Navigacija
to su dva metra?

Milanović pohvalio mornaricu da dobro funkcionira u vrijeme koronavirusa, ali sam se ne drži preporuka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zoran Milanović sudjelovao je na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda 'Omiš' te se uvjerio da pripadnici Obalne straže RH uspješno provode sve planirane aktivnosti na moru i u novonastalim okolnostima uzrokovanim širenjem koronavirusa. Pohvalio ih je da su stručni, profesionalni i da poštuju sve mjere opreza.

"Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na redovitoj plovidbi obalnog ophodnog broda 'Omiš' koji je izvršavao redovite zadaće nadzora i zaštite interesa Republike Hrvatske u teritorijalnom moru te u području ZERP-a", stoji u priopćenju Ureda predsjednika. 

Pročitajte i ovo Zlatko Komadina, župan O vrućoj situaciji Komadina: "Ne do Bog da im pada na pamet poništavati izbore. Na stolu je i da Milanović nije kandidat za premijera" Dino Goleš, voditelj Dnevnika Nove TV As iz rukava Dnevnik Nove TV s Pantovčaka: "Politička partija pokera tek je počela, ulog su ključevi Banskih dvora"

Dodaju da je predsjednik Milanović je stekao uvid u sposobnosti ophodnog broda  te se uvjerio da pripadnici Obalne straže RH uspješno provode sve planirane aktivnosti na moru i u novonastalim okolnostima uzrokovanim širenjem virusa COVID-19.

"Predsjednik je dao potporu HV-u, HRM-u i posebno članovima posade broda koji svoje zadaće izvršavaju stručno i profesionalno, poštujući sve mjere  samozaštite. Uz Predsjednika Republike na plovidbi su sudjelovali potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević i načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj", stoji dalje u priopćenju. 

No iako hvale posadu broda i naglašavaju da se drže mjera samozaštite, toga se ne pridržava sam predsjednik Milanović, a ni ministar Krstičević. Fotografirali su se u grupi, ne poštujući razmak od dva metra. Nisu imali ni maske. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene