Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rast od 2,8%

MILANOVIĆ O BDP-U 'To su rezultati i posljedice našega rada'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Zoran Milanović osvrnuo se i na pozitivan rast BDP-a u drugom tromjesečju ove godine te zasluge pripisao svojoj Vladi.

Narodna koalicija u Velikoj Gorici, na predizbornom skupu predstavlja kandidate za 6-tu Izbornu jedinicu. U sklopu obilaska 6-te Izborne jedinice, kandidati koalicije biračima će se predstaviti i u Lekeniku, Petrinji i Sisku.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Objava na Facebooku Milanović poručio: "Hrvatska ne može podnijeti još četiri godine Plenkovićeve vlasti" Zoran Milanović Facebook objava Milanović: "Kao svaki ugroženi diktator, Plenković medije proglašava neprijateljima"

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović u svom se današnjem govoru osvrnuo i na pozitivan rast BDP-a u drugom tromjesečju ove godine te zasluge pripisao svojoj Vladi.

'To su rezultati i posljedice našega rad. Veća potrošnja, veće investicije, veći izvoz, veća industrijska proizvodnja, to su trendovi s početka 2015. godine, od prije godinu i pol dana. To nije slučajno', rekao je Zoran Milanović.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene