Obavijesti Video Pretražite Navigacija
božinoviću nije bilo smiješno

Riener se malo zabunio, a Bulj poentirao: "Kuščević, doktor za nekretnine"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Saboru traje procedura imenovanja novih ministara i dvaju potpredsjednika Vlade. Na Odboru za Ustav, Poslovnik i politički sustav raspravlja se o predložena dva nova potpredsjednika Vlade – Davoru Božinoviću i Zdravku Mariću.

Riječ je u jednom trenutku tražio i Mostov Miro Bulj.

Pročitajte i ovo Odbor za Ustav ISKRIČAVA ATMOSFERA Optužbe, uvrede i prepucavanja na Odboru za Ustav: ''Nemojte se više sramotiti, meni je neugodno zbog vas'' Ante Prkačin VRIJEĐANJE U VISOKOM DOMU ''Skupina nakaza'' nakon Prkačinova ispada napala HDZ-ova viteza Reinera: ''Uputili smo i pismo Jandrokoviću''

"Ja mogu pričati o masonima, komunistima i fašistima i Srbima i 'posrbima', ali ja vas pitam što ste poduzeli i možete li reći koji su rezultati i koje su mjere poduzete za oduzimanje našega prostora kad neki lokalni šerifi, kao što je gospodin Kuščević, prenamjenom preko noći postanu milijarderi?" pitao je Bulj. 

Predsjednik Odbora Željko Reiner zatim se malo zabunio. 

"Ovo nije bila baš replika, ali će dr. Kuščević... odnosno dr. Božinović odgovoriti", rekao je Željko Reiner. Njegov lapsus izazvao je smijeh u prostoriji, jedino Božinoviću nije bilo nimalo smiješno.

Na Reinerov lapsus, Bulj je poentirao: "Kuščević, doktor za nekretnine."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene