Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zdravlje na kvadrat

Ministar Aladrović u izdanju kakvom ga još niste vidjeli: Vježbao pred kamerama, otkrio tko mu je najbolji nogometaš, što omiljeno jelo...

U novoj sezoni emisije Zdravlje na kvadrat ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike prvi je put vježbao pred televizijskim kamerama.

''Moram priznati da sam veći ljubitelj aerobnog, nego anaerobnog načina vježbanja, tako da volim trčanje, nekakve trailove. To je nešto što najčešće konzumiram u ovo vrijeme, tako da ljubitelj sam nekih srednjih pruga recimo'', otkrio je uredniku Daliboru Bosančiću ministar rada Josip Aladrović.

Pročitajte i ovo Optužnice - 2 Prvi put u Hrvatskoj povijesti Uskok optužio četiri bivša ministra za udruženi pothvat: Dnevnik Nove TV donosi detalje Tomislav Tolušić - 2 "iscurili" detalji Odvjetnici Tolušića i Aladrovića traže da se istraži curenje podataka iz istrage: Oglasili se USKOK i DORH

Ministar je aktivan do 10 sati tjedno, a uz trčanje voli mali nogomet i skijanje.

- ''Rekli ste da volite nogomet. Nogometni klub koji?''

- ''Nogometni klub Slavija Pleternica, kad me pitate''

- ''Nogometaš?''

- ''Nogometaš Luka Modrić, jedan jedini''

- ''Dobro, a svjetski klub?''

- ''Barcelona najčešće''

- ''Svjetski nogometaš?''

- ''Ibrahimović''

Aladrović je također otkrio da u Vladi po rekreaciji prednjači ministar financija Zdravko Marić. Aladrović, rođeni Slavonac otkrio je i što najviše voli jesti te kako mu izgleda dnevni jelovnik.

Cijelu reportažu pogledajte u videu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene