Obavijesti Video Pretražite Navigacija
dobro raspoložen

Ako ne vjerujete Mamiću, vjerujte svojim očima: Objavljene fotografije kako se šeće Međugorjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nekoliko dana pojavila se informacija da je Zdravko Mamić pobjegao iz Međugorja i sklonio se u Ujedinjene Arapske Emirate kako bi izbjegao moguće izručenje Hrvatskoj. I on i njegovi odvjetnici odmah su demantirali tu vijest, a sad su objavljene i fotografije koje to potvrđuju.

Bosanskohercegovački mediji u srijedu su objavili bombastičnu vijest da je Zdravko Mamić u pratnji svoga brata Zorana pobjegao iz Međugorja i otišao u Ujedinjene Arapske Emirate.

Pročitajte i ovo Nastavak suđenja Mamićima - 1 Bivši igrači Dinama Nova svjedočenja na suđenju protiv Mamića: "Ne mogu se sjetiti da li je baš bilo tako, ali netko mi je donio novac" Zdravko Mamić Ekskluzivno Zdravko Mamić za Dnevnik Nove TV poručio: "Mene je Bog odabrao da budem sretan i poslao me u Međugorje"

''Ma kakvi pobjegao, prije pola sata smo pili kavu'', odmah je reagirao njegov odvjetnik u BiH Zdravko Rajić i informacije o bijegu nazvao potpunom izmišljotinom.

I njegov hrvatski odvjetnik Veljko Miljević ubrzo je odbacio tvrdnje da je njegov klijent u bijegu. Naglasio je da je Mamić u Međugorju cijelo vrijeme, i to još od 5. lipnja kada je napustio Hrvatsku kako bi izbjegao odlazak na izdržavanje kazne.

Kasnije su se pojavile informacije da je Mamić doista planirao bijeg, ali je u posljednjem trenutku odustao. Da je doista u Međugorju, potvrdile su u petak  objavljene fotografije koje možete pogledati u galeriji.

Županijski sud u Osijeku odlučivat će o novom pritvoru za Zdravka Mamića 30. studenog, temeljem kojeg bi nekadašnji prvi čovjek Dinama mogao biti izručen Hrvatskoj.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene