Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prošli tjedan uhićena osmorica

Zbog napada na Srbe u Uzdolju uhićeno još deset osoba iz Šibenika, Splita i Sinja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija privela je u četvrtak 10 ljudi koje povezuje s napadom na pripadnike srpske nacionalne manjine u Uzdolju.

U četvrtak je u šibensku policiju privedeno 10 osoba sa šireg područja Šibenika, Splita i Sinja koje se povezuje s napadom na pripadnike srpske nacionalne manjine u Uzdolju kod Knina, izvijestili su iz PU šibensko-kninske.

Pročitajte i ovo Gužve zbog radnih dozvola Organizacija rada Danima se stvaraju velike gužve: Spavaju pred policijom, a svi žele samo jedno Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku

Zbog tog napada u Uzdolju, u kojem je lakše ozlijeđeno pet osoba, i prošlog su tjedna uhićena osmorica muškaraca, od čega je četvorici određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana zbog mogućnosti utjecanja na svjedoke i mogućnosti ponavljanja djela. Tada je glasnogovornik Općinskog državnog odvjetništva u Šibeniku Emilijo Kalabrić kazao da su svi uhićeni otprije poznati policiji zbog kršenja Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene