Obavijesti Video Pretražite Navigacija
IVANA NINČEVIĆ LESANDRIĆ

Potresno svjedočanstvo saborske zastupnice: "Svezali su mi ruke i noge... To mi je bilo najmučnijih pola sata u životu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potresno svjedočanstvo u Saboru iznijela je MOST-ova zastupnica Ivana Ninčević Lesandrić tijekom rasprave o povjerenju ministru zdravstva Milanu Kujundžiću.

Izjavila je da je na Hitnoj pomoći nedavno završila zbog spontanog pobačaja i da su uvjeti koji su je dočekali na razini 15. stoljeća.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osipanje se nastavlja Još jedna Mostova zastupnica povlači se iz politike: "Mlada sam, izdržat ću, volim izazove" Slika nije dostupna NAKON AFERA DORH, USKOK i policija u dvjema zagrebačkim bolnicama, istražuju poteze bivšeg ministra Kujundžića

"Svezali su mi ruke i noge i započeli proces kiretaže na živo bez anestezije. Strugali su mi maternicu bez anestezije. To je bilo mojih 30 najmučnijih minuta u mom životu. To je 30 minuta ponižavanja svake žene. Namjeravate li ovo promijeniti i kada", pitala je Ninčević Lesandrić ministra te dodala da ne želi da se to i jednoj ženi ponovi.

"Iskreno žalim da se dogodio gubitak djeteta", odgovorio je Kujundžić i dodao kako ne zna konkretne podatke i da se "tako ne radi u hrvatskim bolnicama". "Ako hoćete, dostavite mi medicinsku dokumentaciju pa ću vidjeti o čemu se radi", rekao je ministar. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene