Obavijesti Video Pretražite Navigacija
jedan napadač uhićen

Propao pokušaj pljačke kod Lesnine na istoku Zagreba: Zaštitari zapucali na razbojnike, jedna je osoba ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaštitari su na Slavonskoj aveniji u ponedjeljak navečer spriječili pokušaj razbojništva. Upotrijebili su vatreno oružje, a razbojnici su pobjegli. Policija traga za njima.

U ponedjeljak oko 20:30 zaštitari su spriječili razbojništvo na kućnom broju 106 na Slavonskoj aveniji u Zagrebu. Kako neslužbeno doznajemo, zaštitari su uporabili vatreno oružje.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škola pod opsadom Uhićena tinejdžerica: Nožem izbola tri osobe u srednjoj školi Ilustracija Crna kronika Pritvoren zbog pokušaja ubojstva i zlouporabe droga kraj Poreča

Prema posljednjim informacijama, jedan je napadač ozlijeđen i pruža mu se liječnička pomoć pod policijskim nadzorom. Neslužbene informacije kažu da su razbojnici pokušali opljačkati zaštitare iz kombija Fine i to tijekom prijenosa novca iz objekta u kombi. Navodno je bilo više napadača za kojima se traga.

Na toj se adresi nalazi zgrada u kojoj su smještene dvije trgovine namještajem, a nalaze se gotovo na samom izlazu iz Zagreba. Jedan naš čitatelj kaže da je u to vrijeme prolazio iz obližnje trgovine i da je na parkiralištu vidio okupljeno mnoštvo ljudi, ali tada još nije vidio policiju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene