Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vatrogasci izašli na teren

Zapalio se stan na četvrtom katu zgrade u Puli, šikljao gusti dim: ''Čula sam neko pucketanje čudno i odmah izašla na balkon''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pulski vatrogasci gasili su jutros požar na četvrtom katu u zagradi u Tomasinijevoj ulici. Vatra je brzo ugašena, a uzrok policija tek treba utvrditi.

Vatrogasci u Puli su u ponedjeljak u 9:12 zaprimili dojavu o požaru u stanu na četvrtom katu zgrade u Tomasinijevoj ulici, potvrdili su za DNEVNIK.hr iz Javne vatrogasne postrojbe Pula.

Pročitajte i ovo Požar u Horvaćanskoj - 3 Intervencija u tijeku FOTO Gorio stan u Zagrebu: Pozvana hitna pomoć, jedna osoba se nagutala dima Požar stana u Puli vatrogasci na terenu FOTO Požar u stanu u Puli! Ozlijeđena jedna osoba

Na teren su odmah izašla tri vatrogasna vozila s devet vatrogasaca koji su požar lokalizirali već u 9:35, a vatra je ugašena oko 10:40. Prema prvim informacijama, u požaru nitko nije ozlijeđen, kažu iz JVP-a.

Na mjesto događaja stigla je i policija, koja će očevidom utvrditi uzrok požara.

Iz stana je u kojem se požar i dogodio šikljao je gusti dim. ''Čula sam neko pucketanje čudno i odmah izašla na balkon. Vidjela sam kako dim suklja iz gornjeg stana i odmah sam izašla van. Sve je bilo puno dima'', rekla je za 24sata stanarka zgrade.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene