Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pored ugostiteljskog objekta

Zagrepčane probudila eksplozija u Travnom: ''Ovo je bio zastrašujući zvuk. Nema više spavanja od šoka''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U utorak u ranim jutarnjim satima u zagrebačkom naselju Travno odjeknula je eksplozija koja se dogodila pored ugostiteljskog objekta.

Stanovnike Novog Zagreba u utorak je u probudila eksplozija.

Pročitajte i ovo Snimka nadzorne kamere - 1 Policija ima puno posla Veliki broj provala u Zagrebu: ''Prije nisi mogao nekom odnijeti kvačicu sa štrika'' Prometna nesreća na križanju Šubićeve i Zvonimirove Očevid u tijeku Sudar moćne električne jurilice u centru Zagreba: Jedna osoba prevezena na Traumatologiju

Zagrebačka je policija izvijestila da je oko 4 sata ujutro pored ugostiteljskog objekta u Ulici Božidara Magovca u Travnom došlo do eksplozije. Zasad nije poznato o kakvom je eksplozivnom sredstvu riječ, a detalji događaja utvrdit će se očevidom.

U eksploziji nitko nije ozlijeđen, a PU zagrebačka je izvijestila da je oštećena staklena stijena terase kafića te dva prozora stana na prvom katu u vlasništvu 78-godišnjaka.

Građani su na Facebooku napisali da ih je zvuk eksplozije uznemirio. ''Ovo je bio više zastrašujući zvuk. Nema više spavanja od šoka'', ''Srce mi je stalo. Što god da je bilo, bilo je strašno'', ''Poslije se čulo i da nešto pada po tlu. Mislili smo da je grom i kiša, ali nije'', napisali su neki od stanara koje je zvuk probudio.

Neki su stanovnici pomislili da je riječ o još jednom potresu, pa su EMSC oko 4 sata prijavili mogući potres. 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene