Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bandić se vratio

'Pucao bih si u glavu da Grad ne funkcionira i bez gradonačelnika kraće vrijeme'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak je prvi puta, nakon šest mjeseci izbivanja, došao na posao u Gradsku upravu i sa suradnicima održao kratki radni sastanak.

"Oprez je majka mudrosti. Nećemo raditi nikakve probleme niti ljudi žele probleme. Vjerujem ljudima", odgovorio je Milan Bandić na pitanje novinara kako je riješio problem komuniciranja s potencijalnim svjedocima u postupku koji se protiv njega vodi u aferi Agram.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih

Bandić je novinarima rekao da je u Gradskoj upravi održao kratki operativni sastanak, no o detaljima nije želio govoriti.

"Čut ćete sve, sve će se znati. Imali smo kratki, operativni sastanak, a sada idem popiti kavu sa zamjenicom Vesnom Kusin koja će me informirati što je bilo ovaj tjedan, što ćemo 'delati' za vikend i što ćemo idući tjedan. Stvari idu svojim tijekom", kazao je.

Bandić je također ustvrdio da je ustroj Grada Zagreba u zadnjih 15 godina napravljen tako da i bez gradonačelnika Grad može funkcionirati.

FOTO Bandić u šetnji Zagrebom

"Pucao bih si u glavu da Grad ne funkcionira i bez gradonačelnika jedno kraće vrijeme. To je ustrojeno tako da i bez gradonačelnika može funkcionirati jedno vrijeme. A uvijek s gradonačelnikom može bolje funkcionirati. Zato ćemo od danas funkcionirati još bolje", dodao je.

Na pitanje novinara kako mu je bilo nakon šest mjeseci vratiti se u Gradsku upravu, Bandić je odgovorio da mu je to vrijeme brzo prošlo.

"To mi je vrlo brzo prošlo. Kao da je bilo jučer", rekao je zagrebački gradonačelnik. (Hina)
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene