Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Slučaj prebjega

Bandić: "Poziv USKOK-a nisam dobio, niti ga očekujem, ne znam o čemu govorite"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić još nije dobio poziv USKOK-a da dođe na razgovor vezano uz prelaske zastupnika u njegov Klub u Saboru. Bandić je rekao da poziv nije dobio niti ga očekuje te da ne zna o čemu novinarka govori.

"Vjerojatno vi znate nešto više od mene. Kada se prelazi u drugu stranku, kao npr. Habek iz SDP-a u HNS, onda nitko ne pita je li bio u USKOK-u. Očito imate zadatak da me to pitate", rekao je Bandić upitan je li bio u USKOK-u dati iskaz i je li pozvan.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović i Andrej Plenković REZULTATI ANKETE Tko će sastaviti Vladu? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV Andrej Plenković u stožeru HDZ-a Objava nakon rezultata Oglasio se Plenković: "Uskoro ćete saznati s kim ćemo imati većinu"

Zagrebački gradonačelnik primio je u ponedjeljak izaslanstvo Ministarstva kulture Republike Srbije, predvođeno ministrom Vladanom Vukosavljevićem, koje je u dvodnevnom službenom posjetu Republici Hrvatskoj, prenosi N1.

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić predložit će Vladi suradnju na pet važnih projekata za koje tvrdi da će donijeti boljitak građanima Zagreba i Hrvatske. Najavio je to 15. siječnja, uz napomenu da će ih pismom poslati premijeru Plenkoviću.

Pismo još nije poslano, no najavio je kako će javnost biti informirana kada se to dogodi. "Imamo dobar link, dobre odnose, a ne kao s onima prije", rekao je Bandić u Gradskom poglavarstvu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene