Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''jasno je da ima problem''

Esih nakon Bandićeve isprike građanima: ''Očito nije mogao naći nikoga tko bi nas zamijenio''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ispričao se svim građanima zbog susreta s Draganom Markovićem Palmom. Predsjednica Neovisnih za Hrvatsku Bruna Esih najavila je da će tek odlučiti o daljnjim potezima.

''Jasno je da Milan Bandić ima problem, da nije uspio naći nikoga tko bi nas zamijenio'', komentirala je za DNEVNIK.hr čelnica stranke Neovisni za Hrvatsku Bruna Esih ispriku gradonačelnika.

Pročitajte i ovo Bruna Esih i Mislav Bago (Foto: Dnevnik.hr) Neovisni za Hrvatsku Bruna Esih za Dnevnik Nove TV: Plenkoviću je jako stalo da ne dođe do izbora u Zagrebu Milan Bandić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 hoće li zagrepčani na izbore? Zlatko Hasanbegović: ''Bandićeva stranka najavila rasprodaju, crni petak u Zagrebu''

Esih dodaje da se Bandić odmah trebao ispričati, pa da građani ne moraju gledati ono što se u ponedjeljak događalo u Gradskoj skupštini. ''Bandić ovo ne radi iz potrebe da se ispriča niti iz ljubavi prema partnerima'', zaključila je Esih.

Na primjedbe oporbe da su Neovisni za Hrvatsku malo oporba, malo vladajući, Esih je odgovorila: ''To dolazi od Anke Mrak Taritaš, koja kao bivša HNS-ovka u svemu vidi trgovački interes, a mi tako ne funkcioniramo''.

Objasnila je da Ana Lederer ne čini ''gradsku vladu'' po političkom ključu, već je izabrana na natječaju. ''To nije uhljebničko mjesto'', zaključila je Esih.

Ispriku preko plaćenog oglasa u dnevnom tisku Milan Bandić nazvao je dostatnom, ali ipak je otišao i korak dalje.

"Priznajem, nisam savršen i pogriješio sam ne znajući što je tko radio '91. i '92. u Jagodini. On može doći u Hrvatsku kad god hoće, a ja sam napravio pogrešku što sam ga osobno pozvao. On može doći, on je slobodan građanin i nije napravio ništa. A to što se družio s Arkanom, da sam znao, onda ne bih. I sad koristim priliku da se ispričam ne samo braniteljima, nego svim građanima", rekao je Bandić u intervjuu za Media servis.

Milan Bandić prvo je najavio da će se ispričati braniteljima i pojesti sto žaba, onda je našim novcem platio oglas isprike u novinama. No leđa su zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću okrenuli Nezavisni za Hrvatsku Brune Esih i Zlatka Hasanbegovića koji su tražili ispriku svim građanima, a ne samo ''istinskim braniteljima''. Hoće li im najnovija isprika biti dovoljna? Esih je rekla da će najnoviji Bandićev potez razmotriti predsjedništvo stranke.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene