Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osam vozila na terenu

GORJELA DVA STANA U ZAGREBU Snimke svjedoče o teškoj borbi vatrogasaca s vatrom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U zgradi na Remetinečkoj cesti jutros je izbio požar u stanu na petom katu te se dalje proširio, doznaje se od zagrebačkih vatrogasaca.

Požar na Remetinečkoj cesti izbio je na 5. katu zgrade i proširio se na 6. kat. Jedna je osoba lakše ozlijeđena. Na teren je upućeno osam vatrogasnih vozila.

Pročitajte i ovo Zapalila šank u klubu Monaco sedam ozlijeđenih UZNEMIRUJUĆE Konobarica koja je palila šank i zapalila goste puštena na slobodu: DORH objavio detalje Zapaljeni kontejneri u ulici Milovana Kovacevica u naselju Sopot uzrok se istražuje Stanovnici zagrebačkog kvarta uznemireni, netko podmeće požare: "Vidjeli smo dvojicu s kapuljačama..."

Od zagrebačkih vatrogasaca doznajemo kako su u 6:24 sati primili dojavu građana s izjavom kako se osjeti miris po plastici.

Nakon što su izašli na teren, tražili su pojačanje u vozilima, pa je tako od prvotna dva vozila na teren izašlo još njih šest.

Još uvijek nije poznato što je dovelo do ovog velikog požara, no vatrogasci su u okršaju s njim imali pune ruke posla. U priloženom videu i na fotografijama pogledajte kako je izgledalo gašenje ove plamene buktinje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene