Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uzrok puknuta cijev?

Otkriveno zbog čega je propala cesta u zagrebačkom predgrađu? Auto završio u rupi, vozač u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač je završio u bolnici nakon što je autom propao u rupu dubine od 160 do 180 cm, a širine 250x350 cm. Očevid je u tijeku.

Danas oko 17:10 na Čučerskoj cesti u Zagrebu otvorila se rupa dubine od 160 do 180 cm, a širine 250x350 cm. Jedno je vozilo propalo u otvor, a vozač je ozlijeđen i prevezen u bolnicu, javio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Pročitajte i ovo Ilustracija tragedija kod Muća Mrtav čovjek pronađen na cesti, policija se obratila javnosti Branko Skorić o urušavanju mosta Za Dnevnik Nove TV Kapetan Skorić o detaljima udara broda u most u Baltimoreu: "Došlo je do panike kad su vidjeli što se događa"

Cesta je zatvorena za sav promet. Na terenu su Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba, Nastavni zavod za hitnu medicinu Grada Zagreba, Policijska uprava zagrebačka, Zagrebačke ceste, Vodoopskrba i odvodnja, Plinara Zagreb i Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

"Najvjerojatnije se radi o tome da je pukla cijev što je ispiralo podlogu ispod asfalta, nakon čega je asfalt popustio", rekao je Pavle Kalinić, pročelnik Ureda za upravljanje hitnim situacijama za Večernje vijesti Nove TV.

Očevid provodi Policijska uprava zagrebačka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene