Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OGLASILI SE I IZ PU ZADARSKE

Dvojica policajaca noćas "sfrkala" konobara u Zadru, građani sve snimali: "Može vas biti sram!"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"U svim slučajevima kada policijski službenik uporabi sredstva prisile, pa tako i u ovom slučaju, donosi se ocjena zakonitosti i opravdanosti uporabe sredstava prisile", kazali su iz PU zadarske na upit DNEVNIK.hr-a.

Društvenim mrežama danas se proširio video iz Zadra koji je na svom Facebook kanalu objavio tamošnji portal Zadar News, a u kojem se, po navodima tog izvora, vidi kako policajci uz prekomjernu uporabu sile privode djelatnika jednog zadarskog fast fooda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kaznena prijava Na aerodromu u Zadru uhvaćeno dvoje mladih Rusa: Policija odmah posumnjala da nešto nije u redu Ivan Pernar u tijeku istraživanje Policija privela Pernara pred školom, ravnatelj: "Htio je djecu pitati o javnom samosnimanju i ozljeđivanju spolovila"

Tijekom intervencije policije, do koje je došlo zbog preglasne glazbe, može se čuti kako okupljeni građani dobacuju dvojici policajaca da ih može biti sram zbog postupka prema mladiću, a u obranu svoga kolege u jednom je trenutku skočila i djevojka koja također radi u tom ugostiteljskom objektu. Video možete pogledati na OVOM LINKU.

Upitali smo stoga nadležne u Policijskoj upravi zadarskoj za komentar: "Policijski službenici su noćas oko 1 sat postupali po dojavi građana o preglasnoj glazbi u ugostiteljskom objektu na Obali kneza Branimira u Zadru. Prilikom intervencije policijskih službenika jedan od uposlenika ugostiteljskog objekta se oglušio na zapovijed policajaca, a pritom ih je i verbalno vrijeđao, nakon čega su nad njim uporabljena sredstva prisile.

U svim slučajevima kada policijski službenik uporabi sredstva prisile, pa tako i u ovom slučaju, donosi se ocjena zakonitosti i opravdanosti uporabe sredstava prisile. Taj je postupak u tijeku.

Nastavno na navedeni događaj dodajemo kako se u prostorijama policije nalaze dvije osobe starosti 23 i 21 godina te je u tijeku kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela prisile prema službenoj osobi i prekršaja iz čl. 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira. Napominjemo kako je cijela obrada događaja još u tijeku", kazali su na upit DNEVNIK.hr-a iz PU zadarske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene