Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Wings For Life World Run

Velika borba i motivacija: "U prvom trenu kada vam kažu ne možete niti želite to vjerovati"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cilj globalne utrke Wings for Life je skupljanje sredstava za pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine. Oni kojima su se takve ozljede dogodile itekako su motivirani, ne posustaju, a njihova hrabrost motivacija je i drugima.

Danas trenira gotovo svaki dan. No kada je prije tri godine stradao je u prometnoj nesreći, Bojan Hajdin tada to nije mogao ni zamisliti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wings for Life World Run Sedam šampiona na startu: Hrvatska piše 4. poglavlje prelijepe sportske priče Slika nije dostupna Sprema se spektakl Naša ekipa snimila je pripreme za utrku Wings for life na zagrebačkom Jarunu

"U prvom trenu kada vam kažu ne možete niti želite to vjerovati. Samo tražite načina i mogućnosti da to trenutno stanje prođe, no kada shvatite da neće proći...," ispričao je Bojan za Novu TV.

Svoj novi život počeo je graditi uz brojne izazove. Odlučio je biti što samostalniji - dom je prilagodio svojim potrebama, vozi auto, a i stalno je zaposlen, no i dalje mu tu i tamo zatreba pomoć.

"Najveća prepreka su arhitektonske barijere. No, ne krivim ljude što ne razmišljaju, tek kada se nađete u ovakvoj situaciji počinjete razmišljati o njima", kaže Bojan dodajući da ne postoji prepreka koji ne može prijeći.

Prošle godine novu motivaciju dao mu je Wings for Life. Ove godine želi biti brži i bolji, a u tome mu je najveća podrška trener i njegov prijatelj iz djetinjstva Goran Rački.

Veliku motivaciju za utrku Wings for Life ima i ekipa iz Sukošana koji trče za Zokija, odnosno Zorana Drobnika. Od njegove ozlijede nije prošlo niti godinu dana, a stradao je tijekom radova.

Mirta Zekanović je u kolicima od svoje šesnaeste godine kada se ozlijedila pri padu. Danas 26-godišnjakinja na državnom je prvenstvu u stolnom tenisu osvojila svoju brončanu medalju.

Više pogledajte u video prilogu iz Specijalne emisije Nove TV.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene