Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kako došao, tako i otišao

Zubato sunce zamijenit će snijeg, ali neće biti ugodno - stižu još niže temperature

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako su najmlađi među nama jedva dočekali snijeg, mnogima je uzrokovao probleme u prometu. Jučer se vrijeme smirivalo, a danas će gotovo svugdje biti suho i barem djelomice sunčano. Ipak, takva promjena sa sobom nosi i zahladnjenje.

U ranojutarnjim satima danas na istoku, u Gorskom kotaru i Lici može pasti malo snijega. U unutrašnjosti lokalno može biti magle, osobito uz rijeke i u kotlinama, ali bit će djelomice sunčano. Na Jadranu će tijekom jutra biti djelomice do pretežno sunčano.

Tijekom jutra vjetar će na kopnu biti slab, na obali će bura slabjeti, dok će na otvorenom moru zapuhati sjeverozapadnjak. Jutro će na kopnu biti hladno s temperaturom između -7 i -2, u gorju i koji stupanj niže, dok će na Jadranu biti od 0 na sjeveru do 6 stupnjeva na jugu.

Tijekom dana će u središnjoj Hrvatskoj biti djelomice sunčano, ali sa sjeverozapada će se povećavati naoblaka. U najtoplijem dijelu dana temperatura će iznositi oko nule.

U Slavoniji i Baranji bit će djelomice sunčano i suho, a prema večeri bit će sve više oblaka. I ondje će temperatura iznositi oko nule.

U gorju i na sjevernom Jadranu bit će djelomice sunčano uz postupni porast naoblake. Bura će okretati na sjeverozapadnjak u jačanju. U gorju će biti hladno, najviša dnevna temperatura bit će između -4 i -1, a na moru malo toplije uz temperature između tri i osam stupnjeva.

U Dalmaciji će biti djelomice sunčano, iako će i ondje biti sve više oblaka. Puhat će slab do umjeren sjeverozapadnjak koji na otvorenom moru može biti jak. Temperatura će iznositi između šest i 11 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SIGURNOSNI IZVORI FBI upozorava: Pripremaju se oružani prosvjedi u pedesetak gradova SAD-a uoči inauguracije Joea Bidena

Pročitajte i ovo Cijepljenje u Hrvatskoj - 5 Važno odgovorno ponašanje Iz WHO-a upozoravaju: U 2021. još neće biti kolektivnog imuniteta, unatoč cijepljenju

Idućih će dana na kopnu biti djelomice sunčano s promjenjivom naoblakom. U srijedu i četvrtak može pasti malo snijega, a jutra će biti hladna.

Na moru će biti pretežno sunčano, ali u srijedu i četvrtak, uz lokalno više oblaka, može pasti malo kiše. Puhat će slab do umjeren sjeverac, u četvrtak pod Velebitom jaka bura. Temperatura će biti u blagom padu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene