Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vremenska prognoza

Sunčan tjedan prekinut će kiša i oblaci: Doznajte dokad ćemo moći uživati u toplim jesenskim danima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Današnje će vrijeme biti slično jučerašnjem. Uz obalu južnog Jadrana cijeli će dan biti sunčano, a na kopnu će jutro obilježiti magla, zatim će biti uglavnom sunčano, a tek će malo oblačnije biti na zapadu zemlje. Takvo će vrijeme biti do nedjelje, kada se očekuje jače naoblačenje s kišom. Tijekom vikenda će biti i vjetrovitije pa će se već u subotu temperatura sniziti.

Tijekom jutra će u zapadnim predjelima unutrašnjosti i na sjevernom Jadranu biti nešto oblačnije vrijeme, a rijetko gdje će pasti malo kiše. Istovremeno će u Dalmaciji biti sunčano. Puhat će većinom slab vjetar, a podno Velebita povremeno umjerena bura. Najniža temperatura na kopnu će tijekom jutra iznositi od šest do 11, a na Jadranu između 14 i 18 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Promjena vremena Upaljeni meteoalarmi: Stiže olujni vjetar, nevrijeme i drastično zahladnjenje Ilustracija Crveni meteoalarm Stiže velika promjena vremena, ponegdje će padati i snijeg: U jednom dijelu Hrvatske vrijeme će biti izuzetno opasno

U nastavku dana će u središnjoj Hrvatskoj biti pretežno sunčano, a tek rijetko gdje uz više oblaka može pasti nešto malo kiše. Uz većinom slab vjetar, temperatura će u najtoplijem dijelu dana iznositi oko 20 stupnjeva.

U Slavoniji će isto tako biti sunčano vrijeme, ali će ponegdje uz više oblaka pasti koja kap kiše. Temperatura će iznositi od 19 do 21 stupanjeva.

Na sjevernom Jadranu će tijekom dana biti pretežno sunčano, u gorju malo oblačnije, ali uglavnom bez oborina. Puhat će slaba, podno Velebita i umjerena bura, a temperatura će na cijelom tom području iznositi od 17 do 23 stupnja.

U Dalmaciji će i u nastavku dana biti pretežno sunčano i toplo s temperaturom oko 24 do 25 stupnjeva. Ni vjetar neće kvariti dojam pošto će puhati uglavnom slab jugozapadnjak.

U petak i subotu će u kopnenim predjelima biti vrlo slično vrijeme kao i danas. U subotu će zapuhati umjeren sjeverni vjetar, a u nedjelju će se jače naoblačiti pa ćemo tjedan završiti s kišom i nižom temperaturom.

I na moru će do nedjelje biti sunčano, stabilno i toplo, o onda će se i ondje postupno naoblačiti. Idućih dana će biti bure, uglavnom umjerene, a u nedjelju i jače.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene