Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon uskrsnog vikenda

Vozači, budite oprezni: Očekuju se gužve na autocestama, naoružajte se strpljenjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog povratka velikog broja građana s uskrsnih praznika, poslijepodne i navečer očekuju se gužve na autocesti.

Najveće bi gužve trebale biti na graničnim prijelazima s Bosnom i Hercegovinom te na naplatnim kućicama prema unutrašnjosti zemlje.

Pročitajte i ovo Letovi - 2 Problem za cjelogodišnji turizam Ima turista, ali nema letova: "Ako već nemamo infrastrukturu za vlakove, onda bismo morali imati avionske linije" Vrućine - 11 Hrvatska među najposjećenijima Turističke brojke cvjetaju, ali nije sve tako savršeno: "To je problem s kojim se moramo suočiti u budućnosti"

Iz HAK-a ističu kako kilometarskih kolona na Lučkom ipak ne bi trebalo biti, te upozoravaju vozače na vremenske uvjete koje će donijeti noć.

"S obzirom da su gužve već sada i očekujemo ih u večernjim satima kad je u svakom slučaju moguća magla, vjerujemo da će vozači usporiti, prilagoditi vožnju samim vremenskim uvjetima i naravno paziti na sigurnosni razmak između vozila", ističe Irena Belamarić iz HAK-a.

Oko 14 sati pojačan je promet na važnijim cestama, osobito na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru zapada, na graničnim prijelazima te u trajektnim lukama, izvjestio je HAK.

Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama u gorju te duž Jadranske magistrale (DC8). Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene