Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stravična nesreća kod Svete Helene

Objavljen uznemirujući video: Nad vozačem BMW-a provodi se kriminalistička istraga, policija čeka nalaze krvi i urina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dolaskom do naplatne postaje na Svetoj Heleni zbog velike brzine BMW je prednjim dijelom naletio na Škodu mađarskih registracija, koju je vozio 38-godišnjak.

Na snimci se vidi da je BMW bez zaustavljanja uletio među aute na naplatnim kućicama. 

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Ilustracija Strašna tragedija Djevojčica je plivala u hotelskom bazenu i nestala, ekipa ju je tražila 13 sati, a onda je uslijedio šok: "Mnogi od nas brisali su suze"

Od silovitog udara Škoda je odbačena ulijevo. Naletjela je na betonski zid i naplatnu kućicu broj 4. Automobil se potom okrenuo oko svoje osi pa udario u drugu naplatnu kućicu, a zatim i u stražnji dio Audija mađarskih registracija koji je vozio muškarac (32). Audi je u trenutku sudara bio na rampi u izlaznoj traci broj 5.

Vozač koji je izazvao nesreću nije u policijskim prostorijama

Doznajemo da je kriminalističko istraživanje još u tijeku te da se čekaju nalazi krvi i urina vozača koji je izazvao tešku prometnu nesreću na naplatnim kućicama u Svetoj Heleni.

"Vozač BMW-a trenutno nije u službenim prostorijama. Čekamo rezultate krvi i urina, o čemu će ovisiti daljnje postupanje policije. Kriminalistički istraživanje je još u tijeku zbog kompliciranosti prometne nesreće", rekli su za DNEVNIK.hr iz policije.

Snimka nesreće procurila u javnost

 Snimku same nesreće je objavio Jutarnji list

U HAC-u demantiraju da su oni pustili snimku. 

"Iz službenih, moralnih i profesionalnih razloga mi inače ne puštamo takve snimke u javnost", rekli su nam kratko u Hrvatskim autocestama. 

Jutarnji list neslužbeno doznaje da je vozač BMW-a u trenutku udara pričao na mobitel. 

Razgovor je, navodno, vodio s djevojkom, a nakon udarca, uzrujan stravičnim prizorima, u slušalicu je vikao "kurvo, kurvo", piše Jutarnji list

Doznaju i da je vozio na tempomatu koji se nakon sudara zaustavio na 150 km/h.  

Prometni stručnjak o mogućem uzroku nesreće

O tome što bi mogao biti uzrok ove nesreće prometni stručnjak Željko Marušić rekao je da se vjerojatno radi o kombinaciji više stvari. ''Vozač BMW-a vjerojatno je vozio na tempomatu. Može biti da je ili zaspao, ili koristio mobitel pa mu je koncentracija bila upitna. Uz to moguće je da je bio pijan ili pod utjecajem lijekova odnosno droga. Uglavnom, prekršio je četiri propisa. Imao je tri znaka brzine prije kućica koje je ignorirao i vozio je bez kontrole'', rekao je Marušić za Dnevnik.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene