Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hertz donosi

Volvo XC40 ili Opel Mokka-e: Povoljan dugoročni najam vozila, pa i onih električnih za sve koji brinu o okolišu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tvrtke odsada svoje vozne parkove mogu upotpuniti novim Volvom XC40 Recharge, naprednim plug-in hibridom ili električnim Opelom Mokka-e. Oni koji se odluče za dugoročni najam, vozila će dobiti po veoma atraktivnim cijenama, a sa sebe će skinuti i odgovornost cjelokupne brige održavanja i upravljanja voznim parkom.

Mnogi predviđaju kako će dugoročan najam postati dominantan oblik uporabe i korištenja vozila do 2030. godine. Nekoliko je razloga zbog kojih se sve više multinacionalnih kompanija, ali i malih poduzetnika, odlučuje na tu vrstu outsourcinga umjesto na leasing. Potpuna briga o vozilu koju vodi najmodavac, značajno pojednostavljena administracija, jednostavna kontrola troškova i fiksni troškovi tijekom cijelog najma te personalizirani pristup svakom korisniku samo su početak. Ostalo ovisi o kući, odnosno tvrtki kod koje se odlučite za dugoročan najam vozila.

Dugoročni najam novih vozila

Prilikom odabira ovakvog oblika najma vozila bitno je temeljito istražiti i pronaći idealnu opciju koja će zadovoljiti potrebe tvrtke. Kroz ponudu dugoročnog najma novih vozila Hertz je, primjerice, za svoje klijente osmislio inovativni program koji omogućava neograničen odabir automobila iz cjelokupne ponude automobila na hrvatskom tržištu, što znači da je moguće odabrati bilo koje vozilo i to potpuno novo, s nula prijeđenih kilometara.



Iako je izbor neograničen, svim onim firmama koje vode brigu o okolišu i promiču društveno odgovorno poslovanje posebno bi se mogla svidjeti dva određena modela. Naime, Hertz ističe dugoročni najam plug-in hibrida Volva XC40 Recharge i 100 posto električnog Opela Mokka-e. Oni koji se odluče za dugoročni najam ta će vozila dobiti po veoma atraktivnim cijenama, a sa sebe će skinuti i odgovornost upravljanja voznim parkom. Idealna je to opcija za tvrtke koje žele smanjiti financijsko opterećenje koje nosi upravljanje voznim parkom i usmjeriti sredstva na svoju osnovnu djelatnost. Upravljanje podrazumijeva sve usluge održavanja automobila, poput tehničkog pregleda i registracije vozila, sve servise i popravke vozila, osiguranje, zamjene ljetnih i zimskih guma te njihovo skladištenje, kao i pomoć na cesti 24/7.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Hertz donosi Dugoročni najam vozila umjesto leasinga ili kupnje: Ključne prednosti zbog kojih sve više tvrtki i pojedinaca razmišlja o prelasku na tu opciju

Dugoročni najam korištenih vozila s malo kilometara

Osim dugoročnog najma novih vozila, Hertz nudi usluge Hertz Flex i Hertz Saver, kroz koje se mogu iznajmiti korištena vozila iz Hertzove flote. Pod tim se podrazumijevaju održavana vozila u odličnom stanju s malo kilometara. Tvrtke mogu odabrati bilo koju kombinaciju usluga, prilagođenu svojim potrebama. Bez obzira na to odluče li se tvrtke za najam novih ili korištenih vozila, ili pak na kombinaciju, pravila dugoročnog najma vozila vrijede jednako, a njihov odabir olakšava i osobni savjetnik, koji stoji na raspolaganju.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Hertz po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene