Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Ma, super si"

Jedna je maska na Riječkom karnevalu posebno nasmijala: Prepoznajete li tko se krije u liku Jovanke Broz?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika međunarodna karnevalska povorka u s više od 11.000 maškara u Rijeci je prošla središtem grada. Pažnju su ukrali Josip Broz Tito i Jovanka, u koju se maskirao – riječki gradonačelnik.

Među više od 11.000 maškara na Riječkom karnevalu jedna se posebno istaknula. Pažnju su u Velikoj međunarodnoj karnevalskoj povorci u Rijeci ukrali Jovanka i Josip Broz Tito.

Pročitajte i ovo LIječnički tim tijekom operacije Izvedena rijetka transplantacija Veliki uspjeh riječkog KBC-a, muškarcu presadili bubrege bebe: "Malobrojni to mogu izvesti" Karnevalska povorka u Rijeci - 4 fašnik u punom sjaju FOTO Tisuće maškara zavladalo Rijekom: Dio ukazao na ono što im je smetalo posljednih 365 dana

Javnost je posebno nasmijala maska Jovanke Broz jer se u nju prerušio ni manje ni više nego riječki gradonačelnik Vojko Obersnel. Uz Tita i Jovanku bile su i pionirke. Fotografije je na svom Facebooku objavio Kanal RI

''Tito i Jovanka se iznenada pojavili na Riječkom karnevalu. Dobro su se zabavljali cijeli dan'', napisao je na Twitteru Obersnel ispod fotografija svoje maske.

 Njegova je maska oduševila SDP-ovog Peđu Grbina koji je rekao da Obersnel zaslužuje nagradu za masku godine. 

 ''Ma Obi, super si'', ''Najbolje su Jovankine cipele'', ''Provokatori, odlični'', samo su neki od komentara građana na društvenim mrežama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene