Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Devet godina

OBLJETNICA KORNATSKE TRAGEDIJE Mimohod vatrogasaca iz cijele regije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vodicama je obilježena deveta obljetnica Kornatske tragedije, sjećanje na požar na otoku Kornatu 2007. godine u kojem su život tragično izgubila dvanaestorica vatrogasaca iz Tisnog, Vodica i Šibenika.

U Vodicama se održava mimohod sjećanja za stradale vatrogasce povodom devete obljetnice Kornatske tragedije. Iz godine u godinu sve je veći odaziv vatrogasaca i ljudi iz cijele zemlje koji paljenjem svijeća odaju počast stradalim vatrogascima. Njima su se i ove godine priključili vatrogasci iz Njemačke, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Srbije i Slovenije.

Pročitajte i ovo Požar u Kopenhagenu Vatrogasci na terenu VIDEO Požar zahvatio simbol Kopenhagena: "Ovo je katastrofa, izgorio je naš Notre-Dame" Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a

U požaru na otoku Kornatu 2007. godine život su tragično izgubila dvanaestorica vatrogasaca iz Tisnog, Vodica i Šibenika. Preživio je jedino Frano Lučić. Za tragediju je optužen bio Dražen Slavica, ali je Vrhovni sud zbog proceduralnih pogrešaka ukinuo presudu i sve vratio na ponovno suđenje.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene