Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobra vijest za Zagrepčane

Osobne, putovnice i vozčke izdavat će se na još tri nove lokacije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlaho Orepić, ministar unutarnjih poslova, otvorio je šaltere za upravne poslove u tri policijske postaje u Zagrebu - Črnomerec, Dubrava i Novi Zagreb.

Građani će u tim postajama obaviti prijave boravišta i prebivališta, tamo će im se izdavati osobne iskaznice, putovnice i vozačke dozvole.

Pročitajte i ovo Vlaho Orepić (Foto: Dnevnik.hr) Predsjednički izbori Još jedan kandidat u utrci za Pantovčak: Vlaho Orepić sutra objavljuje kandidaturu Slika nije dostupna Brojne reakcije Teške optužbe: "Hrvatska je pokušala vrbovati vehabije da prenose oružje". BiH otvorila istragu, reagirala i SOA

"U 25 godina se u Petrinjsku i Heinzelovu slijevalo tri tisuće zahtjeva dnevno sve do današnjeg dana. Napravili smo disperziju na tri policijske postaje plus dva mobilna kofera", rekao je Orepić, dodajući da se time povećala efikasnost. 

"Cijelu policiju ćemo primaknuti građanima, ovo je samo početak u tom smjeru", dodao je Orepić, rekavši da ne otvaraju šaltere, nego se približavaju građanima. "Ovoj policijskoj postaji gravitira 150 tisuća ljudi koji su dosad po dokumente išli u Petrinjsku i Heinzelovu", rekao je Orepić na svečanom otvorenju šaltera.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene