Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Godišnji plan rada

Vijeće za nacionalnu sigurnost: Prihvaćene smjernice za rad sigurnosno-obavještajnih agencija za 2018.

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatske tajne službe - SOA-a i Vojna sigurnosno-obavještajna agencija, dobile su nakon sjednice Vijeća za nacionalnu sigurnost, koje se održalo poslijepodne u Banskim dvorima, smjernice kako raditi u 2018. godini.

Na sjednici Vijeća za nacionalnu sigurnost koju su zajedno sazvali hrvatska predsjednica i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga RH Kolinda Grabar-Kitarović i predsjednik Vlade Andrej Plenković, u četvrtak su prihvaćene Godišnje smjernice za rad sigurnosno-obavještajnih agencija za 2018.

Pročitajte i ovo Novi ravnatelj SOA-e - 4 Novi sukob s Plenkovićem Hajdaš Dončić za Dnevnik Nove TV otkrio kad će Milanović riješiti imenovanje novog šefa SOA-e Andrej Plenković i Zoran Milanović - 1 Nastavak trzavica Što je i kako SOA radila u slučaju Ivana Turudića? Milanović ne odustaje, Plenković ne posustaje

Članovima Vijeća prezentirani su ključni elementi iz nove Strategije nacionalne sigurnosti i iz Zakona o sustavu domovinske sigurnosti.

Predstavljene su i najznačajnije aktivnosti Koordinacije za sustav domovinske sigurnosti te godišnji plan rada Koordinacije za 2018., stoji u priopćenju.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene