Obavijesti Video Pretražite Navigacija
BORBA DO JUTRA

Veliki požar kod Omiša: Vatra se primicala kućama, vatrogasci je odbili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veliki požar koji je u ponedjeljak navečer buknuo u Lokvi Rogoznici, na predjelu Ivašnjak, kod Omiša, u utorak poslije ponoći se primicao kućama u Starom selu, ali su vatrogasci spriječili napredovanje vatre prema kućama u tom naselju, doznaje se u Županijskom vatrogasnom operativnom središtu u Splitu.

Vatra se jedno vrijeme kretala u smjeru kuća u Starom selu, ali su vatrogasci zaustavili njezino napredovanje, rekli su u Županijskom vatrogasnom operativnom središtu.

Na terenu u gašenju ovog požara poslije ponoći angažirano je ukupno 108 vatrogasca i 33 vatrogasna vozila, koji su na požarištu ostali do jutra, rekli su u Županijskom operativnom vatrogasnom središtu.

Pročitajte i ovo Požar u Lokvi Rogoznici prijeti kućama - 3 na terenu više od 90 gasitelja FOTO/VIDEO Veliki požar kod Omiša, olujna bura otežava gašenje: "Još ga lovimo, linija vatre je jako dugačka, već smo obranili neke kuće"
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vatrogasci pogasili VIDEO Novi požar u Zagrebu: U obiteljskom stanu izgorjela kuhinja, jedna osoba nadisala se dima

Gašenje požara ometao je vjetar koji puše na području zahvaćenom vatrenom stihijom, izvijestili su vatrogasci. Požar se širi, a prema procjeni vatrogasaca, dužina vatrenog plamena je oko pola kilometra.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene