Obavijesti Video Pretražite Navigacija
propalo kroz daske

Vatrogasci izvlačili crno janje iz sedam metara dubokog bunara: "Srećom da se dijete nije igralo tamo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Daske kojima je bio prekriven bunar bile su stare. Vatrogasci su iza 18 sati dobili dojavu i izašli na teren, a do životinje su se spustili ljestvama i izvukli je van.

U Gradištu kod Kutjeva vatrogasci su danas iza 18 sati imali neobičnu intervenciju. Iz bunara su izvlačili crno janje.

Pročitajte i ovo Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..." Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..."

Životinja je upala u sedam metara duboku rupu, a do nje se ljestvama spustio jedan vatrogasac i iznio je na površinu, sve uz pomoć svojih kolega, naravno.

"Kad su izvukli janje iz bunara nije se moglo vidjeti tko je sretniji, janje ili vatrogasci", prepričao je jedan od mještana Gradišta koji se zatekao na mjestu događaja za Požega.eu.

"Bunar je bio prekriven daskama koje je nagrizao zub vremena. Janje se zateklo na mjestu, u dvorištu gdje nije trebalo biti i jednostavno propalo. Prava sreća u nesreći. Bolje da ne pomišljam što bi bilo da se netko od djece tamo igrao i ne daj Bože propao u bunar", nastavlja mještanin Gradišta dodajući kako je janje bilo teško 30-ak kilograma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene