Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbori u Zagrebu

Bandić najavio veliku koaliciju: "Zagrepčani nisu bedaki. Bandića se htjelo isporučiti na klanje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milan Bandić, aktualni gradonačelnik Zagreba i relativni pobjednik izbora, koji će se za novi mandat boriti u drugom krugu s HNS-ovkom Ankom Mrak-Taritaš, najavio je da će o velikoj koaliciji u Gradskoj skupštini razgovarati sa svim opcijama koje su prešle izborni prag.

"Želim čestitati svima koji su prešli prag i pozvati ih na suradnju u Skupštini. Osobno ću moliti sve da napravimo veliku koaliciju, za to ima prostora i Grad Zagreb to zaslužuje. I gradonačelnik koji je u finalu za šesti mandat to zaslužuje", poručio je Bandić koji u drugi krug ulazi, prema neslužbenim rezultatima, s oko 31 posto glasova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Igra se proračunom'' Mrak-Taritaš optužila Bandića da je zadužio građane: ''Njegova zaduženja otplaćivat će naša djeca i unuci'' Milan Bandiću Kninu (Hrvoje Jelavić/PIXSELL) Najavio u Kninu? Hoće li se Milan Bandić uključiti u utrku za Pantovčak: "Ništa što on kaže nije slučajno''

"Relativni smo pobjednici, a s pobjednicima obično idu oni koji su mudri. Mislim da u Hrvatskoj veliku koaliciju jednom treba napraviti, a da obnašam veću funkciju od gradonačelničke, tražio bi veliku koaliciju na toj razini", kazao je Milan Bandić.

Čestitao je protukanidatkinji Anki Mrak-Taritaš s kojom ulazi u drugi krug i najavio da će u 7 sati ujutro otvoriti nogometno igralište u Maksimiru.

"Eto, ništa se nije promijenilo. Zagrepčani nikad nisu bili bedaki, nisu nasjedali na štosove. Ono što se htjelo uspjeti, da se Bandića isporuči na klanje, da su Zagrepčani zasićeni Bandićem, to nije točno, nego su, kako se pokazali, bili zasićeni protukandidatima", kazao je Bandić.

Naglasio je da je za njega njihova kampanja bila ubod komarca.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene