Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sinkovići te vode na Red Bull Ring

Utrkivanje s najboljim veslačima svijeta? Ali na F1 stazi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Braća Martin i Valent Sinković vode vas na Red Bull Ring.

Da su Martin i Valent Sinković nezaustavljiva snaga svjetskog veslanja, znaju svi koji se upalili TV ili otvorili novine u proteklih nekoliko godina. Do vrhunskog svjetskog uspjeha, kao i do Olimpijskog zlata, stigli su nemjerljivom upornošću i radom, a jedan od ključnih faktora njihova uspjeha je – savršena sinkronizacija. Upravo tu odliku traže od onih koje će sa sobom povesti u adrenalinsku avanturu na Red Bull Ring.

Kako do utrke s državnim, europskim, svjetskim i olimpijskim prvacima? I to ne utrke u čamcu, već u opakim jurilicama na F1 stazi Red Bull Ringa! Sve što trebaš je pronaći partnera i s njim/njom snimiti neku sinkroniziranu radnju, ma što god ta radnja predstavljala (skakanje u more, ples, preskakanje kozlića ili pak jedenje burgera – nije važno, dok god je sinkronizirano). Onda skupite lajkove na videu i čekajte da vas Martin i Valent odaberu da s njima provedete dva nezaboravna dana.

Sve detalje donosi stranica sinkovizacija.redbull.com, na kojoj možeš pogledati i druge natjecatelje. Braća Sinković prije nekoliko mjeseci postali su prvi sportaši čija se lica nalaze na limenci Red Bulla i tako se pridružili društvu svjetskih imena poput Maxa Verstappena, Lindsey Vonn, Marca Marqueza i drugih. Njihovu limenku još uvijek možeš pronaći u dućanima, a nakon toga baci se na snimanje kratkog, simpatičnog videa koji će te odvesti na pravi adrenalinski izlet.

Prvi krug prijava traje do 1. studenog, a drugi do 15. prosinca, a svaki krug dobit će vlastitog pobjednika. Trk na sinkovizacija.redbull.com.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene