Obavijesti Video Pretražite Navigacija
otišli na karepovac

Burno jutro u Splitu: USKOK upao u Čistoću, privedeno šest osoba, sumnjiči ih se za nezakonito zbrinjavanje otpada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policijski odjel za borbu protiv korupcije i organiziranog kriminaliteta (PNUSKOK) u utorak ujutro započeo je s uhićenjima u splitskoj komunalnoj tvrtki Čistoća.

Velika akcija USKOK-a u Splitu. U tvrtki Čistoća privedeno je šest osoba. Sumnjiči ih se za nezakonito zbrinjavanje otpada na odlagalištu Karepovac.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Traju i pregledi ureda i stanova na splitskom području. Neslužbeno, splitska Čistoća oštećena je za nekoliko milijuna kuna. Još se ne zna hoće li osumnjičeni danas biti privedeni na službeno davanje iskaza.

Šefica Operativne službe Čistoća Ljubica Vrdoljak izjavila je kako su u toj gradskoj tvrtki obavljeni razgovori s direktorom.

"Ovdje su bili u uredu direktora trojica inspektora, obavili su razgovor s direktorom, on je glavni odgovoran i naravno da mora biti uključen u takvu vrstu razgovora. Ja vjerujem da se ne radi o nikakvoj kriminalističkoj radnji, možda o propustima i to je sve moguće“, izjavila je.

Glavni ravnatelj policije Nikola Milina u utorak je potvrdio da je u splitskoj komunalnoj tvrtki Čistoća uhićeno "više osoba".

"Izvidi se provode zajedno s Uskokom, radi se o kolektivnim kaznenim dijelima, mogu samo reći da je više osoba uhićeno", kazao je Milina prilikom obilaska državne granice u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene