Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo kod Jastrebarskog?

"Nikad se ovakvo nešto nije dogodilo": Kći pronašla mrtvog oca zavezanih ruku i nogu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu je u svojoj kući na području Jastrebarskog pronađen mrtav teško pokretni, 73-godišnji T.V.

U kući ga je mrtvog pronašla njegova kći koja ga je obilazila nekoliko puta dnevno. Ruke i noge su mu bile zavezane, a užasnuta prizorom kći je odmah nazvala policiju.

Kako je za Jutarnji list rekao jedan mještanin Podgorja Jamničkog u kojem je bila kuća mrtvog muškarca, provaljeno je i u kuću do njegove, čiji je vlasnik u Sinju. Dodao je kako ovo nije prvi put da se na tom području provaljuje u kuće i vikendice, ali nikad se, kaže, ništa ovakvo nije dogodilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Privođenje: Ivica Pavlačić - Para Nepravomoćna presuda Dobio 19 godina zbog ubojstva na Lemić Brdu: "Bili ste ljuti na njihove braniteljske mirovine? Možda vam se i od alkohola o pomutio um"

Istragom će se utvrditi što se točno dogodilo i što se dogodilo nesretnom 73-godišnjaku koji je pronađen mrtav. Mediji nagađaju kako se radi o ubojstvu koje kako piše Jutarnji list nije počinjeno vatrenim oružjem. Također, još se ne zna radi li se o jednom počinitelju ili više njih, kao ni na koji su način došli i otišli s mjesta zločina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene