Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NAKON OBJAVE NA FACEBOOKU

U Zagrebu osvanuli plakati s Jandrokovićem u kupaćim gaćicama: "Skidanje do kraja..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Gordan Jandroković objavio svoju fotografiju u kupaćim gaćicama, uslijedio je val reakcija.

Neuobičajen potez predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, koji je jučer na Facebook profilu objavio svoju fotografiju u kupaćim gaćicama, ekspresno je polučio lavinu reakcija. Zadnja u nizu su plakati koji su osvanuli u Zagrebu, na kojima između ostalog piše i "Sad je bitno skinuti se do kraja...".

Jandroković se na objavu fotografije odlučio u namjeri da reagira na izjavu predsjednika Zorana Milanovića, koji ga je nazvao "nasilnikom bez mišića".

Iste je večeri na društvenim mrežama gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec objavio fotografiju na kojoj je s jedne strane on, također u kupaćim gaćicama, a s druge Jandroković, te pozvao autora te fotomontaže da mu se javi.

Novonastalom trendu priklonila se i saborska zastupnica Marijana Puljak, supruga Ivice Puljka, koja je na svom Facebooku objavila fotografiju s plaže na kojoj su ona i suprug u kupaćim kostimima. "Mi nemamo mišiće već stomak, netko od djeteta, netko od pive. Kolovoz 1996. Na slici i Ema Puljak", napisala je Puljak.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene