Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROBLEMI BEZ KRAJA

Opet pukle cijevi u Zagrebu: Građani bez vode, sanacija ih privremeno tješi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dio stanovnika metropole opet je ostao bez vode zbog puknuća cijevi.

Novi dan, novo puknuće cijevi, gotovo da je neizbježna i zamalo svakodnevna ''pojava'' u Zagrebu, pitanje je samo koji dan je koji kvart na redu, kažu često građani, koji i upozoravaju da su sanacije samo privremena rješenja, a i struka upozorava da je potrebna kompletna obnova i redovito održavanje sustava.

U srijedu su ''na rasporedu'' privremeno bez vode zbog puknuća cijevi bili ostali potrošači u Hvarskoj i Mljetskoj ulici u Sigečici i ulici Radićevo šetalište na Medveščaku.

Opskrba pitkom vodom osigurana je autocisternama, priopćeno je iz Zagrebačkog holdinga, a sanacije su u tijeku ili pri kraju.

Zbog neplaniranih radova na vodoopskrbnom sustavu i stanovnici Ulice Branimira Sakača u Prečkom su bez vode, a iz Vodoopskrbe i odvodnje su građane zamolili za razumijevanje i strpljenje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog starosti cijevi Ponovo puknula cijev u Zagrebu: Stanovnici Prečkog ostali bez struje i grijanja, oglasili se iz HEP-a
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVI-STARI PROBLEMI U ZAGREBU Nakon pucanja cjevovoda sanirane cijevi na Ribnjaku: Tramvaji opet voze, građani nakratko predahnuli

Bez vode je i dio potrošača u ulici Čretski odvojak u Maksimiru te Ulici Rudolfa Bićanića i dijelu Horvaćanske ceste na Knežiji.




 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene