Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Srećom, nema ozlijeđenih

U Zagrebu opet gorjeli automobili, vatrogasci gasili požar na tri vozila i vozačima poručuju: ''Nabavite vatrogasni aparat i naučite ga koristiti''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački vatrogasci u nedjelju su imali čak dvije intervencije zbog požara na automobilima.

U Zagrebu su u nedjelju gorjela tri automobila na dvije različite lokacije, potvrdili su nam iz zagrebačke Javne vatrogasne postrojbe. Vatrogasci su tako gasili požar na automobilu u garaži trgovačkog centra Avenue Mall u popodnevnim satima, a zatim i oko 19 sati u Vrancijanijevoj poljani kada su gasili vatru na čak dva automobila. Naime, vatra se s jednog vozila proširila na drugo, a na mjesto događaja izašli su vatrogasci sa šest vatrogasnih vozila.

Pročitajte i ovo Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega Krađa automobila Velika zarada Pala organizirana banda, 7 godina krali automobile u Zagrebu i okolici: Ukrali najmanje 20 vozila, pogledajte kako su izgledale njihove akcije

Vatrogasci su nakon posljednje intervencije građanima preporučili da nabave vatrogasne aparate te se nauče koristiti njima u slučajevima nužde.

Srećom, ni u jednom slučaju nitko nije ozlijeđen, a daljnje postupanje je preuzela policija. 

Ovi su se požari dogodili samo nekoliko dana nakon što je u Zagrebu tijekom jedne noći u razmaku od nekoliko sati izgorjelo osam automobila na tri lokacije. Tada se neslužbeno moglo doznati da bi svi ti požari mogli biti povezani i djelo istog počinitelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene