Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Eksplozija na automobilu probudila stanovnike Dugava: ''Koji je to vrag grunuo?'', ''Zatresli su se kreveti koliko je jako bilo''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći s nedjelje na ponedjeljak došlo je do eksplozije na parkiranom automobilu u Dugavama. Srećom, nema ozlijeđenih.

Zagrebačka policija oko 3:20 u noći s nedjelje na ponedjeljak zaprimila dojavu o eksploziji u ulici Vijenac Frane Gotovca. Do eksplozije je došlo na parkiranom automobilu marke Mercedes, a za sada nije poznat uzrok, potvrdili su nam iz PU zagrebačke.

Pročitajte i ovo Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane Eksplozija plina u Varaždinu Strava u autoservisu FOTO Detalji eksplozije u Varaždinu: Tri osobe završile u bolnici, opečen i učenik (15), bio je na praksi

U eksploziji nitko nije ozlijeđen, a prema prvim informacijama ni ostali automobili u blizini nisu oštećeni. Više informacija o uzroku eksplozije i nastaloj šteti bit će poznato nakon očevida koji je u tijeku.

Snažna eksplozija probudila je stanovnike u blizini. ''Koji je vrag grunuo sad oko 3:15?'', napisala je u Facebook grupi Dugave Republika jedna stanarka tog kvarta. ''Moji su u Travnom čuli. Zatresli su im se kreveti kako je jako bilo'', napisala je jedna žena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene