Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ogorčeni na vlasti

Mještani gradića udaljenog 38 km od Zagreba otkrili što im je gorući problem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Vašem gradu vodi nas u Ivanić Grad.

Grad na Lonji, udaljen od Zagreba 38 kilometara u kojem živi više od 14 tisuća stanovnika poznat je po Bučijadi, ali i dugoj tradiciji školstva. Zbog brojnih nalazišta nafte zovu ga i malim Kuvajtom. Našoj Barbari Golji za Dnevnik Nove TV, uoči lokalnih izbora otkrili su što im smeta, ali i čemu se vesele.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna U VAŠEM GRADU Mladi otišli u Njemačku i Irsku: U ovom gradu niti jedno dijete nije upisano u prvi razred Slika nije dostupna U vašem gradu U nekada kraljevskom gradu ni danas se ne živi loše

Gorući problem ivanićgradskih poljoprivrednika je gorenje poljoprivrednih objekata. Spaljeno je osam objekata i dvije lovačke čeke.

Jedan mještanin ogorčen je na lokalne vlasti i kaže da policija ništa ne radi. ''Po Ivaniću love tko prelazi zebru na crveno'', kaže. A tamo gdje im najviše treba - zebre nema. Pred crkvom. ''Zebre nema, znači ne može se prijeći, to je problem'', kažu mještani. Najveći, objašnjavaju, starijim ljudima koji idu na groblje i po nekoliko puta na dan.

A što im još smeta i čemu se vesele pogledajte u priloženom videu.
 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene