Obavijesti Video Pretražite Navigacija
UBRZO UGAŠEN

U Splitu izgorjela tri kontejnera, požar zahvatio tri automobila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tri su automobila nagorjela u požaru koji je buknuo u prvim satima četvrtka u kontejnerima na Spinutu, doznaje se od splitske policije.

Dojavu o požaru u Teslinoj ulici u Spinutu vatrogasci su dobili u četvrtak u 2:30. Tamo je vatra izbila u tri PVC kontejnera, a zatim se proširila na tri parkirana vozila te im zahvatila stražnji dio.

Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe (JVP) grada Splita i Dobrovoljnog vatrogasnog društva (DVD) Split vatru su ugasili pola sata kasnije. Policija će na mjestu događaja obaviti očevid.

Paljenje kontejnera u Splitu postala je već uobičajena pojava. Do sada je zapaljeno i uništeno na stotine kontejnera, a time i automobila koji su uglavnom parkirani uz kontejner, pa se vatra vrlo brzo proširi na njih. Tim je požarima pričinjena velika materijalna šteta gradskoj tvrtki "Čistoća", čiji su kontejneri i građanima, vlasnicima vozila, ali i trošak intervencija vatrogasaca koji zasigurno ukupno prelazi milijun kuna.

Policija uglavnom još uvijek traga za počiniteljima većine takve vrste paleži iako je određeni broj počinitelja otkriven i kazneno prijavljen.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene