Obavijesti Video Pretražite Navigacija
WOOOW!

FOTO Ova luksuzna ljepotica trenutačno se nalazi u Hrvatskoj: Od cijene najma boli glava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Luksuzna superjahta "Lady S" privezana je u pulskoj luci.

Luksuzna jahta "Lady S", duga 93 metra, trenutačno plijeni pozornost prolaznika u pulskoj luci. Motornu jahtu izgradio je i dizajnirao nizozemski brodograditelj Feadship. Široka je nešto više od 14 metara, gaz joj je dubok 3,9 metara, a teška je 2999 tona, piše YachtHarbour.

Pročitajte i ovo Sudar u Nečujmu izbjegnuta tragedija VIDEO Težak sudar broda i jahte na otoku Šolti: Od potonuća ga spasio drugi gliser

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Royal Romance FOTO Plijeni poglede: Luksuzna megajahta uhićenog Putinovog saveznika usidrena u Trogiru

Ova je jahta ujedno i jedna od najmodernijih superjahti na svijetu, što potvrđuje i cijena chartera. Naime, ako se odlučite za najam te ljepotice i to na tek tjedan dana, morat ćete izdvojiti gotovo 1.500.000 eura.

Cijenu nastoje opravdati bogatim sadržajem - opremljena je interaktivnim plesnim podijem i velikim sportskim terenom na palubi koji omogućuje igranje nogometa, košarke, odbojke ili tenisa. Također, ona je prva jahta na svijetu s IMAX Dolby kinom.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene