Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRATIO SE NAKON BIJEGA

Kaos u Puli: Pijani vozač bježao policiji pa se zabio u nekoliko automobila, kontejnera i govornicu. Bježao i motociklist pa sletio s motora

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Puli je uhvaćen vozač koji je pod utjecajem alkohola bježao od policije i pritom oštetio nekoliko vozila i kontejnere za smeće. Više prometnih prekršaja počinio je bježeći pred policijom u Puli i 38-godišnji motociklist koji je zbog neprilagođene brzine pao s vozila.

U nedjelju oko 1:45 u Puli se odvila prava potjera za pijanim vozačem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Općina Stara Gradiška U šumi pronađen ženski leš Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

Kako je izvijestila policija, na Trgu Republike pokušali su zaustaviti automobil marke Audi pulskih registarskih oznaka, no vozač se oglušio na znakove policijskih službenika i nastavio je vožnju prema Kaštanjeru.

U Stankovićevoj ulici dva puta je prošao kroz raskrižja dok je na semaforu bilo uključeno crveno svjetlo, a zbog neprilagođene brzine na raskrižju sa Zlatićevim trgom izgubio je nadzor nad automobilom i udario u četiri kontejnera za smeće i telefonsku govornicu. Nakon toga je udario u nepropisno parkirani automobil marke Volkswagen Passat koji se odbio i udario u nepropisno parkirani Fiat, a od siline udarca i Fiat je udario u, također nepropisno parkirani, Volvo.

Vozač Audija pješice je otišao s mjesta nesreće, a nakon vremena ipak se vratio na mjesto događaja. Policija je alkotestiranjem utvrdila da je upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,15 promila. Protiv njega se pokreće prekršajni postupak radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Također, vozači nepropisno parkiranih vozila dobit će kazne zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Bježeći od policije pao s motocikla

Više prometnih prekršaja počinio je u Puli i 38-godišnji motociklist koji je zbog neprilagođene brzine pao s vozila.

On je u subotu oko 20:55 na raskrižju Rakovčeve sa Zagrebačkom ulicom prošao kroz raskrižje dok se na semaforu nalazilo crveno svjetlo.

Policijski službenici dali su mu svjetlosne i zvučne signale da se zaustavi, no on je povećao brzinu i krenuo u smjeru Verude, čineći pritom više prometnih prekršaja.

Još dva puta je prošao kroz raskrižjima dok je na semaforima bilo crveno svjetlo, a tri puta nije stao kod znaka za obvezno zaustavljanje. Naposlijetku je zbog neprilagođene brzine kretanja pao s motocikla na raskrižju Jeretove i Bečke ulice.

Odbio je alkotestiranje te je zbog lakših ozljeda prevezen u pulsku bolnicu.

Zbog počinjenja više prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama protiv 38-godišnjaka se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene