Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekid prometa na D1

NESREĆA KOD KARLOVCA U sudaru automobila i autobusa poginula jedna osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći kod Karlovca sudarili su se autobus i osobni automobil, jedna je osoba preminula.

U prometnoj nesreći koja se u subotu u rano jutro dogodila u Karlovcu smrtno je stradala jedna osoba, te se promet državnom cestom D1 odvija za osobna vozila po posebnoj regulaciji, a teretni se promet preusmjerava na autocestu, doznaje se u karlovačkoj Policijskoj upravi.

Pročitajte i ovo Autobus Flixbusa koji se prevrnuo u blizini Leipziga Utvrđuje se uzrok nesreće Protiv vozača Flixbusova autobusa vodi se istraga: Osumničen je za ubojstvo iz nehaja Policijskim automobilom udarili dijete na romobilu na zagrebačkom Jarunu Nesreća u Zagrebu Policajci automobilom udarili dijete (10) na romobilu: Zadržano je u bolnici, doznali smo težinu ozljeda

Prema prvim policijskim informacijama, oko 4,30 sati sudarili su se izravno autobus i osobni automobil, preminula je osoba iz automobila, a u autobusu nitko nije ozlijeđen.

Identitet preminule osobe utvrđuje se, a automobil je hrvatskih registarskih oznaka. Autobus tvrtke Panturist je prometovao na relaciji Split-Sombor.

Zbog prometne nesreće u prekidu je promet na inače vrlo frekventnoj državnoj cesti D1, i to na dijelu gradske četvrti Turanj, te policija na ulazu u Karlovac preusmjerava vozila na obilazak u mjesto Jelaši. No, samo osobna vozila, teretna se vozila upućuju na autocestu A1. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene