Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Daniel Dobrenov

U stravičnoj nesreći stradao bivši trener Petre Martić, sa suprugom i sinom krenuo je na more

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći kod naplatnih kućica Sveta Helena koja se dogodila u četvrtak navečer teško je ozlijeđen bivši teniski trener Petre Martić, 38-godišnji Daniel Dobrenov, javlja Jutarnji list.

U škodi mađarskih registracija na koju je naletio vozač BMW-a nalazio se Daniel Dobrenov, bivši teniski trener Petre Martić, njegova supruga i sin.

''Iz Australije, gdje žive dugi niz godina, doputovali su u Budimpeštu kod rođaka. Tamo su se zadržali par dana i krenuli na put, na ljetovanje na Dugi otok, odakle je Ana rodom. Usputna stanica im je bila Zagreb, gdje su se trebali naći s nama. Znali smo da dolaze, ali nismo znali kada. Prolazili su sati, a oni se nisu javljali na mobitel. Potom se pojavila vijest u medijima o stradaloj neimenovanoj obitelji u autu mađarskih tablica. Prošla je i noć u neznanju, pa sam sutradan ujutro otišao u obje bolnice da se uvjerim jesu li to oni.

Pročitajte i ovo Grafički prikaz prometne nesreće na naplatnim kućicama (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zatekli su katastrofu i kaos Svjedočanstvo ekipe koja je prva stigla na mjesto stravične nesreće: ''Do dječaka smo mogli doći tek na kraju...''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Troje teško ozlijeđenih Vozač BMW-a koji je prouzročio strašnu nesreću kod Svete Helene i dalje je na slobodi. Provjerili smo kako je to moguće

I dok Daniela nismo mogli vidjeti zbog izrazito teškog stanja, njegova Ana je također loše, ali u odnosu na supruga bolje. Znate, to je prizor nemoći koji čovjeka naprosto skameni. Kako je tek njihovu sedmogodišnjem školarcu. Ima prijelome i sam je u bolnici, a roditelji mu ne mogu doći u posjet niti se s njima može čuti na telefon'', ispričao je za Jutarnji list prijatelj tročlane obitelji. Umjesto na ljetovanju australski trener i njegova supruga, inače profesorica engleskog jezika, u neizvjesnom stanju ostat će u Hrvatskoj puno dulje.

''Liječnici u obje bolnice stvarno daju sve od sebe da ih spase i da im olakšaju boravak u bolnici. Članovi njihove obitelji iz Australije na putu su prema Zagrebu. Daniel je, inače, porijeklom Mađar rođen u Novom Sadu, a suprugu, koja je iz naših krajeva, upoznao je u dalekoj Australiji. Oni su mlada obitelj prepuna duha. I onda im se dogodi ovaj užas. Dovoljno je vidjeti snimku naleta da se ostane zgrožen, a onda se čovjek dodatno zgrozi kad vidi da je vozač pušten kući, gdje će čekati podizanje prijave'', rekao je prijatelj stradalih.

Aktualno HZZO konačno odobrio lijek neophodan za malenu Lotu: "Ona već prima terapiju, podnosi je savršeno" Lota Komljenović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Lota Komljenović (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Lota Komljenović i Mato Barišić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Lota Komljenović i Mato Barišić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Lota Komljenović i Mato Barišić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Lota Komljenović i Mato Barišić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Lota Komljenović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Lota Komljenović (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Igor Komljenović i Jasmina Jambrek Komljenović (Foto: Dnevnik.hr) Igor Komljenović i Jasmina Jambrek Komljenović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Djevojčica Lota (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska HZZO konačno odobrio lijek neophodan za malenu Lotu: "Ona već prima terapiju, podnosi je savršeno" 1/6 >>

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene