Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod čvora Jakuševac

STRAŠNA NESREĆA Vozač kamiona izgubio nadzor nad vozilom, poginuli on i suvozač

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe poginule su u prometnoj nesreći kod Zagreba jutros oko 4 sata.

Na autocesti A3 kod čvora Jakuševac dogodila se prometna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe. U nesreći je sudjelovalo teretno vozilo rumunjskih registarskih oznaka, doznaje se u policiji. Naime, vozač kamiona izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u nadvožnjak. U nesreći su poginule dvije osobe - vozač i suvozač. Očevid još uvijek traje.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..." Ilustracija krim istraživanje Teška nesreća: U naletu vozila jedna osoba poginula, vozač uhićen

Vozi se jednim trakom u smjeru Lipovca, a HAK je izvijestio u 9:10 izvijestio da je prekinut promet između čvorova Kosnica i Buzin (32.+800 km) u smjeru Bregane, a u smjeru Lipovca vozi se jednim trakom usporeno u koloni od oko 5 km. Kod čvora Kosnica u smjeru Buzina i Lučkog (smjer zapad) kolona je oko 1,5 km. Obilazak je gradskim prometnicama.

Ovom je nesrećom nastavljen smrtonosni niz u posljednja četiri dana u kojima je na hrvatskim cestama poginulo devet osoba.

Podsjetimo, u četvrtak su kod Sesveta poginula dvojica 20-godišnjaka te biciklist kod Belišća dok su u utorak tri osobe poginule kada je muškarac prešao u suprotni trak u Osijeku.

Dan ranije, u strašnoj nesreći kod Koprivnice poginulo je dvogodišnje dijete.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene