Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Imao alkohola u krvi

Teška prometna nesreća kod Nove Kapele: Automobilom se zabio u traktor, na mjestu poginuo traktorist

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prometnoj nesreći, koja se u petak dogodila u Batrini, nedaleko od Nove Kapela, jedna je osoba smrtno stradala.

U petak oko 16 sati u Batrini, nedaleko od Nove Kapele, u Ulici Cerije dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. U nesreći je sudjelovao automobil i traktor, a na mjestu nesreće poginuo je 58-godišnji vozač traktora, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..." Ilustracija krim istraživanje Teška nesreća: U naletu vozila jedna osoba poginula, vozač uhićen

Policijski očevid utvrdio je da se nesreća dogodila kada je 79-godišnji vozač automobilom, zbog nedovoljnog držanja razmaka, udario prednjim dijelom automobila u stražnji dio traktora. Traktor je od jačine udara sletio u kanal, a vozač je ispao iz vozila i pao pod stražnji kotač traktora koji ga je pregazio.

Alkotestom je utvrđeno da je 79-godišnjak u trenutku nesreće u krvi imao 0,94 promila alkohola. Protiv njega policijski službenici podnose kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu, priopćili su iz PU brodsko-posavske.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene