Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zagrebe, drži se

Radove izvodila ekipa "A je to"? U novoobnovljenoj ulici u Zagrebu većina šahtova začepljena asfaltom, a stiže novo nevrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U novoobnovljenoj ulici šahtovi očito nisu bili prioritet pa tek nekolicina nije barem djelomično prekrivena asfaltom. Zagreb sutra očekuje novo nevrijeme.

U zagrebačkoj Haulikovoj ulici gotovi su radovi na obnovi asfalta i iscrtavanje parkinga, no dio šahtova ostao je začepljen ili napola prekriven slojem asfalta. Tek nekolicina šahtova u potpunosti je oslobođena za protok vode. A prema prognozi u srijedu se očekuje značajna promjena vremena s grmljavinskim pljuskovima i jačim nevremenom.

Pročitajte i ovo Oteretni kanal Sava-Odra - 4 Sanacija oštećenja i dalje traje Prometnice preko kanala Sava - Odra puštene u promet: Ukinute sve mjere obrane od poplava Vatrogasna postrojba Zagreb spasila dvije osobe - 1 Nabujala Rijeka FOTO Zagrebački vatrogasci spasili dvije osobe koje su prenoćile na Savi: "Opasno i neodgovorno!"

Podsjetimo što se dogodilo za posljednje jače kiše u Zagrebu. Zbog zaštopanih šahtova Ilica je bila potopljena, kao i Miramarska ulica u kojoj je žena spašavala čovjeka zapelog u bujici u automobilu. Poplava je uništila brojne podrumske prostorije, a građani su bili prepušteni sami sebi pa su kvartovski momci u Trnju ušli u prostorije Hrvatskih voda i podigli branu kako bi višak vode otišao u Savu.

Sutra nas očekuje novo nevrijeme i nada da Zagreb neće ponovno plivati.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene